Komt dat zien...

Voorstellen onzerzijds...

 

We bieden u diverse mogelijkheden om kennis te maken met het departement  Corrèze. U kunt uw verblijf natuurlijk helemaal aan uw eigen smaak aanpassen: kunst en cultuur, wandelingen, steden en dorpen ontdekken,  auto- en/of fietsochten, enz. Aan de hand van een lijst , die we alsmaar uitbreiden, stelt u uw vakantie in de Corrèze samen. Voor iedere tocht (te voet, met de auto, enz.)  hebben we een mapje met routebeschrijving , wandelkaart, informatie over monumenten, kerken, steden, landschappen, enz., maar ook over restaurants en picknickplaatsen.

 

U vindt de lijst met mogelijkheden op de bladzijde 'maak een keuze'. Als u in Chantefable bent hebben we voor u mapjes met alle info. U hebt de keuze uit een  fysiek mapje met beschrijvingen op papier of een map bestaande uit een of meer PDF-bestanden.

We kunnen u eveneens informeren over culturele en sportieve evenementen, activiteiten voor kinderen, enz.

 


Curemonte
Curemonte

Eenmaal hier trekt u ongetwijfeld de conclusie dat drie dagen onvoldoende zijn. Zeker als u ook nog van ons zwembad, de rust in onze tuin en de mooi aangelegde stranden aan een of meer van de talrijke meren van de Corrèze wilt genieten.